Reviews

Wil je een review schrijven dan kan je dit hier doen en stel ik erg op prijs.

If you had a session with me and want to share your experience I’d appreciate it very much if you write a review.

Hij liet de slet in mij naar boven komen.

5.0 rating
January 13, 2022

Na lang zoeken op internet naar een bdsm studio waar het mogelijk is om mijn fantasie te beleven kwam ik uiteindelijk terecht bij Meester Dax. Na wat emailverkeer onderling heb ik eind 2021 een afspraak gemaakt bij Meester Dax. Ik heb er uiteindelijk geen spijt van gehad. Ik ging weg met een grijns van oor tot oor. Mijn fantasie is werkelijkheid geworden door Meester Dax.
De studio is mooie en vooral schone en opgeruimde studio met diverse bdsm meubels en volop toys.
Natuurlijk zijn er in de studio ook de nodige maatregelen genomen wat betreft covid.
Er is een badkamer aanwezig met douche, wc en wastafelwaar je netjes kan voorbereiden op de sessie.
De Meester zag zich wel degelijk Meester noemen en heeft de nodige ervaring. Mr Dax denkt niet in hokjes en houd wel van slaven die Hem uitdagen. Meester Dax is ook zeer vriendelijk en probeert je ook snel op je gemak te laten voelen. Tijdens het spel zorgt de Meester er ook voor dat de studio opgeruimd en schoon blijft om ongelukjes te voorkomen (bijv uitglijden op glijmiddel) Meester Dax respecteert ook je grenzen die je aangeeft of hebt aangeven. Hij forceert niks en doet geen domme dingen en doet zeker geen dingen die je niet wilt. Zelfs een pauze aangeven is mogelijk.
Mijn sessie was 3 uur en was voorbij voor ik het door had. Anaal spel heeft hij goed onder de knie, vooral bij beginners is dit wel fijn.
Ik ga Meester Dax zeker nog een keer bezoeken en misschien gaan we dan wel weer een stapje verder dan onze laatste sessie. Ook ben ik benieuwd naar de nieuwe bdsm meubels die Hij heeft gekocht.
Zoek je een goede meester, Meester Dax is er 1 met veel ervaring en nog met voldoende potentie om verder te groeien

Lucius73 / Gerrit

Sessie anal play after lockdown

5.0 rating
June 29, 2020

Onlangs voor de tweede maal een sessie geboekt bij Mr. Dax. Het aanvangsuur werd door Mr. Dax gerespecteerd en een intake gesprek vond plaats in de BDSM ruimte die kraaknet was en de COVID19 richtlijnen volgde (handschoenen, masker, ontsmettingsgel). De twee sessie was een vervolg op de eerste sessie en speelde zich af in de sling. Mr. Dax zocht mijn grenzen op waarbij hij mijn aanwijzingen of opmerkingen volgde. De sessie was (te) vlug voorbij en ik kijk al uit naar de volgende sessie.
De hygiene en de communicatie met Mr. Dax zijn de grootste troeven. De goed uitgeruste sudio maken het plaatje volledig.
Een aanrader voor iemand die zin heeft in BDSM, anaal games,…

Xavier

Super ervaring!!

5.0 rating
November 29, 2019

Onlangs bij Meester Dax langs geweest. Het was mijn 2de SM sessie maar de 1ste bij een man en dit bracht toch wat spanning mee daar ik niet de gewoonte heb om naakt voor een man te verschijnen.
Na te hebben aangebeld, werd ik door Meester Dax begeleidt naar zijn SM speelruimte. Bij het binnentreden van deze ruimte wordt je onmiddellijk in de SM wereld gedompeld bij het zien van de mooie ruimte, de nodige toestellen, de talloze attributen en het aanvoelen van de sfeer, aangepaste verlichting en muziek. Tevens is Meester Dax een respectvolle, luisterende en vriendelijk persoon en stelt je direct op je gemak. Bespreekt met jou je wensen (reeds kenbaar gemaakt via mail) en geeft je de nodige uitleg.

Tijdens het spel laat hij je genieten, neemt er de tijd voor en zoekt je grenzen op en respecteert ze, dit alles in een gemoedelijke en toffe sfeer. Kortom de sessie is kort te beschrijven als een …..super ervaring !!
In mijn geval zeker vatbaar voor een vervolg.
Luc

Luc

Real Master

5.0 rating
November 14, 2019

It took me quite some time, but now I have found a real Master again. Not a pathetic cash master version, but a great guy and Master. I left his playroom with a ball sack that is filled with so much saline that i still have a lot of trouble to keep it in my pants. He made (with permission) lots of pictures and vids. I am already checking my calendar to make a new appointment.

Naughty_antw

Mec très chouette

5.0 rating
November 13, 2019

Novice en la matière j’ai trouvé un mec très chouette qui a un matériel incroyable et qui sait recevoir son hôte. A refaire !

david9997