Nieuw – New

Sinds kort beschik ik over een eigen studio die ik volop aan het uitbreiden ben met allerlei nieuw speelgoed. Tevens heb ik aan de studio gezorgd voor nieuwe douche en sanitaire faciliteiten waar je voor, na of tijdens je sessie gebruik van kan maken.

Nieuw sanitair en douche voorzieningen.

Ook hebben we bij de opening de studio uitgerust met enkele nieuwe sm meubels van Style Fetish Industries, waaronder de gynaecologenstoel en de spank-en neukbank waar we allerlei perverse spelletjes op kunnen spelen en waar ik jullie stevig kan vastleggen zodat ontsnappen onmogelijk is….

The sling
gynochair

Meer speelgoed om jou te kunnen verwennen de neukmachine van Style Fetish Industries. Dit is pas echt geneukt worden en genieten! Voor ieders van jullie hebben leuke verzameling pikken die jullie ongelooflijk lekker zullen vinden. Wie wil het uitproberen? Dit kan in combinatie met de sling, neukbank als de gynaecologenstoel en vele andere mogelijkheden waarbij je eens flink door de neukmachine word geneukt.

De neukmachine

Op 3 augustus heb ik de studio uitgerust met enkele nieuwigheden waaronder 3 grote dildo’s. Ook een stevige staande kooi en lederen bodybag om jullie nog meer opsluitingsmogelijkheden en variatie qua spel te kunnen bieden.